Skip to content
NEW COLLECTION!
NEW COLLECTION!

Cajsa Landin - December 2022

Trendspaning
- belysning för barn julen 2022

WASA Tema: ljus i mörkret

Mörkret har dragit in över landet och mysig hemmabelysning blir återigen som mest aktuellt hos konsumenter. Därför har vi på W.A.S.A. Wireless samlat allt som hör belysning till i vårt tema: ljus i mörkret. Det här är sista blogginlägget it temat - du hittar inlägg om hur konsumenter kan dra in på elen och trendspaning för julens belysning 2022 bland våra tidigare inlägg. Här du får all viktig data som kan hjälpa dig med säsongens inköp och butiksupplägg.

Inget är väl så mysigt som små ljuspunkter i vintermörkret. Det ger en värme och en trygghet åt varje rum. För barn är detta särskilt tydligt, där ljus kan vara ett absolut måste både för nattens sömn och dagens humör. Därför har vi tittat lite närmre på trender inom belysning för barn i jul.

Belysning för barn: nattlampor

Det kanske allra tydligaste exemplet på hur belysning kan hjälpa barn må bättre är nattlampor. I decennier har barn bett att få ha en lampa tänd under natten, eller att föräldrar ska lämna dörren öppen med en taklampa tänd i hallen.

Tack vare de senaste årens teknologi och utveckling inom energisnål belysning kan barn nu få sin alldeles egen nattlampa i rummet. Genom att satsa på en nattlampa med häftig design eller anpassningsbara färgval blir den dessutom den ultimata julklappen till barn i alla åldrar.

Under hela 2022 har WASA Wireless 3D-nattlampor i PowerPal Home-kategorin varit omåttligt populära och flera modeller har sålt slut. Inför julhandeln har vi nu satsat på nya modeller utöver klassikerna och utökar sortimentet med en controller och hörlurar för kidsen som gillar gaming.

PowerPals 3D-nattlampor har flera funktioner som gör dem både barnvänliga och föräldragodkända, såsom:

 • Styrbar via fjärrkontroll och
        touch-knapp
 • Möjlighet att ändra färg
 • Möjlighet att ändra ljusstyrka
 • Energisnåla
 • Flera modeller gör att det finns något
        för alla

Nattlamporna är en given julklapp och ett lätt val för mor- och farföräldrar som annars är osäkra vad som passar. För yngre barn blir nattlampan en trygg vän i mörkret och för äldre barn blir den en snygg inredningsdetalj.

Belysning för barn: gaming

På tal om gamingkontroller och hörlurar, det har väl inte gått någon förbi att barn och unga spelar mer spel online nu än någonsin. Att ha rätt setup blir då ett måste - inte bara för teknikens skull utan för hela upplevelsen. Det är här LUMI bars från PowerPal verkligen kommer till sin rätt. Med LUMI bars bakom skärmen går det att skapa helt rätt atmosfär med ljus och färger som passar känslan i spelet. Med LUMI Bar Pro går det till och med att synkronisera ljud och ljus till en helt oslagbar upplevelse.

Här finns funktioner som:

 • Flera färger och program
 • Röstkontroll och smartfunktioner
 • Synk med music
 • Möjlighet att fjärrstyra
 • Manuell kontroll över färger och
        dimmer

LUMI Bar och LUMI Bar Pro kommer definitivt bli en av favoriterna under julgranen i år. Komplettera med ljusslingorna Sound to Light för extra färg och ljus - vi kan garantera leverans från våra lager inom 48 timmar, så ni hinner få upp dem på hyllorna till de sista dagarnas mest intensiva julshopping!

W.A.S.A. Wireless hjälper era kunder skapa ett hem

Med genomtänkta produktkategorier, trendigt utbud och smidig beställningsprocess hjälper W.A.S.A. Wireless dig ge dina kunder allt de behöver för att skapa ett hem. Om du är intresserade av våra produkter, kontakta oss så löser vi det snabbt. På så sätt får både dina kunder och du en riktigt god jul.

Related Posts

Hållbarhet 

Nov 06, 2023 Annbritt Lindberg

Compare products

{"one"=>"Select 2 or 3 items to compare", "other"=>"{{ count }} of 3 items selected"}

Select first item to compare

Select second item to compare

Select third item to compare

Compare