Skip to content
NEW COLLECTION!
NEW COLLECTION!

Cajsa Landin - november 2022

Trendspaning
- belysning julen 2022

WASA Tema: ljus i mörkret

Mörkret har dragit in över landet och mysig hemmabelysning blir återigen som mest aktuellt hos konsumenter. Därför samlar vi på W.A.S.A. Wireless allt som hör belysning till i vårt tema: ljus i mörkret. Håll utkik efter kommande blogginlägg och nyhetsbrev där du får all viktig data som kan hjälpa dig med säsongens inköp och butiksupplägg.

Julens största trender inom belysning 2022

Julen närmar sig med stormsteg och vår längtan efter mysfaktor och upplyftande ljuskällor når sin spets. Eftersom vi nästan är inne i 2023 blir julens belysningstrender också en fingervisning om var nästa års fokus kommer ligga.

 • Microlyx.
  Oroliga tider i både världsläge och hushållsekonomi blir tydligt i trenderna, men samtidigt vill folk unna sig något som känns lite särskilt. Därför har “microlyx” seglat upp som en tydlig trend inför både julens klappar och 2023 års inredning, en möjlighet att investera i små, men lyxiga lampor som verkligen blir ett statement.
 • Starka färger.
  Efter ett år med svala pastellfärger i fokus längtar vi efter starka, djupare, eller vildare färger. Regnbågsfärger, färgad belysning och djärvare toner blir helt rätt även i juldekorationer. Det är tillåtet att vara lekfull bland allt det traditionella. Transparent belysning. Som del i längtan efter lyx i återhållsamheten blir transparent belysning otroligt trendigt för julens belysning. Känslan av glas eller kristall som glittrar ger det lilla extra i hemmet.
 • Portabel belysning och bordslampor.
  Ett klassiskt beprövat sätt att skapa nyanser och ett djup i inredning är med mindre ljuskällor. Bordslampor och punktbelysning blir här A och O. Lampor som går att förflytta hjälper till att skapa rätt känsla oavsett rum. 
   

Ett ord om belysningstrender 2023

Inredningstrender under 2023 kommer till stor del spegla världsläget. Det blir en viss återhållsamhet och fokus på utvalda objekt hellre än svulstigt i alla hörn. Samtidigt är vår längtan efter sådant som gör oss glada stor och här blir både ljus och färg viktiga komponenter. Årets julklappar kan därför mycket väl kännas relevanta och trendiga både i slutet av 2022 och in i det nya året.

W.A.S.A. Wireless är steget före

Här på W.A.S.A. Wireless har vi haft jul på hjärnan sedan det var badväder och de flesta beställningar inför julförsäljningen har redan gått iväg.

Vi vet dock att butiker ofta har behov av sista-minuten-inköp för att fylla tomma hyllor eller bemöta oväntad efterfrågan. Därför har vi sett till att plocka in lager av några av våra storsäljare och julens trendigaste prylar. 

LUMI Crystal

Vår nya LUMI-serie har redan blivit storsäljare och just den här kristallampan ser ut att blir kommande årets hetaste produkt. Här kombineras trenden flyttbara ljuspunkter och transparent belysning med 2023 års fokus på microlyx. Tio timmars batteritid med laddningsbara batterier och möjlighet att anpassa ljuset till miljön.

Sound to Light

Framtiden är här, med inspirerande ljus och färger som går att synka till övriga upplevelser i hemmet. Med Sound to Light koordinerar man enkelt ljud, ljus och färg för en helhetsupplevelse över det vanliga. Tillfredsställer kunders längtan efter starkare färger och förväntningar på enkel teknologi med storslagna resultat.   

Vi är också redo för trenden som inte går över

Att skapa egen content för sociala medier är lika populärt i jul som det varit tidigare år. Därför är en given julklapp under granen Air Time Studios FlexLight, en smidig lösning med både mobilhållare och snygg ringlampa till ett bra pris, som ger framtidens influencers ett första lyft in i skapandets värld.

Vill du hinna få upp dessa storsäljande trender innan julhandeln drar igång på allvar?

Tack vare att vi tagit in just dessa produkter på lager kan vi på W.A.S.A. leverera ovanstående inom en vecka efter beställning. Om du behöver snabbare leverans eller vill kombinera en beställning med flera olika produkter, kontakta oss så löser vi det.  Boka möte med Annbritt Lindberg, VD W.A.S.A. Wireless idag så har ni varorna på era hyllor lagom till julrusningen.

Related Posts

Hållbarhet 

Nov 06, 2023 Annbritt Lindberg

Compare products

{"one"=>"Select 2 or 3 items to compare", "other"=>"{{ count }} of 3 items selected"}

Select first item to compare

Select second item to compare

Select third item to compare

Compare