Skip to content
NEW COLLECTION!
NEW COLLECTION!

Cajsa Landin 17 November 2022

Dags att dra in på elen

W.A.S.A. Tema: Ljus i mörkret

Mörkret har dragit in över landet och mysig hemmabelysning blir återigen som mest aktuellt hos konsumenter. Därför samlar vi på W.A.S.A. Wireless allt som hör belysning till i vårt tema: ljus i mörkret. Håll utkik efter kommande blogginlägg och nyhetsbrev där du får all viktig data som kan hjälpa dig med säsongens inköp och butiksupplägg.

Ett år på sparlåga

Det har väl inte undgått någon att den här vintern ser annorlunda ut än tidigare år. Kriget i Ukraina sätter sina spår i elpriserna och inflationen stramar åt svenskarnas plånböcker. Därför är det viktigare än någonsin att hjälpa konsumenter till en återhållsam säsong utan att ge avkall på samkväm, mys, och trendriktiga investeringar.

LED-belysning till undräddning

En av de enklaste åtgärderna konsumenter kan göra för att dra ner på elkostnader är att främst investera i LED-belysning. LED-ljus drar ungefär en sjättedel så mycket el som de gamla glödlamporna, för samma ljusmängd. Att byta ut samtlig belysning i hemmet till LED-ljus kan minska hushållets totala elkostnad med så mycket som 10%. LED-lampor har också en längre livslängd.

Får ni inte redan nyhetsbrevet? Då går ni miste om en mängd värdefulla insikter inom handeln. Prenumerera här så kommer det direkt till din inbox!

LED i nattlampan gör att föräldrar kan lämna ljuset på med gott samvete.

Många barn sover bättre och har lättare att somna om själva om det finns en betryggande ljuskälla i rummet. W.A.S.A. Wireless omåttligt populära 3D-nattlampor i olika modeller drar minimalt med el och skänker ett lugnt ljus hela natten. Nattlamporna kan dessutom drivas på batteri, ytterligare ett sätt att dra ner på kostnaderna.

Smart-teknologi gör det lättare att spara

Alla har vi väl någon gång eller annan fått höra att vi ska släcka lyset i rum där vi inte befinner oss. Men det är inte alltid lätt att orka kliva upp ur soffan för att gå och släcka i köket - för att inte nämna att gå upp ur en varm, mysig säng för att ta sig till lampknappen. Då är smart teknologi konsumentens bästa vän. Med möjlighet att styra belysningen via fjärrkontroll och app är det lätt att kontrollera att lamporna är avstängda även när man inte ids gå runt och kolla.

LUMI Led Smart erbjuder färgglada ljusslingor som accentuerar inredningsdetaljer och kan skräddarsys till vilket hem som helst - möjlighet till röststyrning via Alexa och Google Home ingår.    

Lumi BAR förhöjer känslan i filmsoffan eller datorspelet med ljus och färger som går att koordinera till aktiviteten på skärmen. Styrs via app eller röstkontroll. Storsäljare till oslagbart pris. 

Hjälp era kunder hitta ljuset

Vi på W.A.S.A. förstår att ni vill fortsätta ge era kunder en inspirerande shoppingupplevelse och låta dem njuta även när ekonomin är kärvare. Låt oss hjälpa er hitta produkter som inte bara passar plånboken utan även låter dem skapa ett hem att älska.

Related Posts

Compare products

{"one"=>"Select 2 or 3 items to compare", "other"=>"{{ count }} of 3 items selected"}

Select first item to compare

Select second item to compare

Select third item to compare

Compare