Skip to content
NEW COLLECTION!
NEW COLLECTION!

Annbritt Lindberg - Juni 2023

Våga börja synas på sociala medier

Att sticka ut i mängden på sociala medier kan vara utmanande med tanke på den stora mängd information som finns tillgänglig. 

5 Tips hur du bygger ditt varumärke på sociala medier

Definiera din unika röst och varumärke: Ta dig tid att identifiera vad som gör dig unik och vad som skiljer dig från andra. Vad är din unika upplevelse, kunskap eller perspektiv? Anpassa din kommunikation och innehållsfokus för att spegla ditt varumärke och locka till en specifik målgrupp.

Berätta en personlig historia: Dela din personliga historia och upplevelser för att skapa en starkare anslutning till din publik. Berätta om dina framgångar, misslyckanden, utmaningar och lärdomar. Detta kan hjälpa till att skapa en autentisk och minnesvärd bild av dig själv och ditt varumärke.

Erbjud unikt innehåll:. Skapa innehåll som inte bara är informativt, utan också unikt och originellt. Ge din publik något nytt, spännande eller annorlunda som de inte hittar någon annanstans. Det kan vara genom att erbjuda unika tips, perspektiv eller insikter inom ditt område.

Använd visuella element:
Använd grafik, färger och visuella element som sticker ut och skapar igenkänning för ditt varumärke. Skapa en visuell identitet som speglar din personlighet och hjälper till att skapa en starkare igenkänning hos dina följare.

Engagera med din publik:
Var aktiv och närvarande på sociala medier genom att svara på kommentarer, ställa frågor och skapa konversationer. Bygg en gemenskap och en stark relation med din publik genom att visa att du är intresserad av deras åsikter och behov.

Det här låter enkelt, men jag jobbar fortfarande hårt med det. Jag vill inte låta klyschig eller låtsas  vara någon annan än mig själv. Det är så mycket konstlat på sociala medier och så mycket som är ett "spel för gallerian". Att vara äkta och genuin kan inte nog överskattas.

Genom att dela sin passion och äkthet med omvärlden, lägger man grunden till att skapa ett varumärke som är både unikt och meningsfullt.

En av mina första produktvideos
Den här videon gjorde jag för fyra år sedan och fick då hjälp av en vänlig kille. Jag hade länge tänkt att börja visa mina produkter såsom jag gör i ett personligt möte. Jag var så rädd och nervös för att min engelska inte skulle duga. Men jag gjorde det, och det blev början på att börja göra enkla produkt videos själv. Det har verkligen varit mer eller mindre lyckat resultat, men jag vågade och det var stort i sig.

White Diamonds var en av mina första varumärken som jag kände mig som ett med.
Det var inte bara en produkt, det var en del av min själ som jag delade med världen.

Här började min alldeles egna resa med att filma och klippa egna videos. 
Vilket jobb det var, men så kul. Frisyren skulle vara rätt, och makeupen sitta. Det tog en hel dag att bara få till en minuts video. 50 st inspelningar med felsägningar, konstiga läten och ögon som flackade. Men jag fick ändå till det och  var väldigt stolt över mig själv.

Så våga börja och tillåt dig att det blir 80% bra. 

Hemma på mitt kontor i Sundsvall - Med produkter som säljs över hela världen idag!

Möt vårt team 

Giovanni Abarquez

Marketing Director


Gio är den som gör alla våra förpackningar.
Han leder arbetet med all grafisk design, videos, manualer och support.

Gio är så mångfaldig i sina kunskaper och hittar lösningar på det mesta.

Han är den som tror allt, hoppas allt och ser allmänt positivt på livet.

Irene Otadoy

Operations Manager


Irene är vårt allt-i-allo - Trebarns mamma med sinne för ordning och reda
.
Hon strukturerar vart vi lägger våra bilder, och att alla laddar upp sitt jobb på rätt ställe.

Samtidigt så sköter hon all kontakt med våra fabriker och ser till att miljö-dokument, certifikat, produktion och frakter  kommuniceras ordentligt.

Theresa Engström

Ny på jobbet som Kreativ Designer


Theresa är fotograf och har ett fantastiskt öga för att se detaljer. 

Att få ta med henne på olika platser för att ta nya foton är en fantastisk tillgång.

Samtidigt så älskar hon att skriva och översätter just nu alla produktbeskrivningar och nya varumärkesbeskrivningar som uppdateras.

Related Posts

Compare products

{"one"=>"Select 2 or 3 items to compare", "other"=>"{{ count }} of 3 items selected"}

Select first item to compare

Select second item to compare

Select third item to compare

Compare