Skip to content
NEW COLLECTION!
NEW COLLECTION!

Annbritt Lindberg Sommaren 2023

DIN röst och DIN plats

En sak som jag brunnit för hela mitt liv är unga tjejer och killar och att uppmuntra dem att våga tro på sig själva. Våga ge vidare det de har inom sig. Det är så fantastiskt roligt att få se en ung människa börja växa och få självförtroende.

Under några år så hade jag tjejgrupper på en skola i Sundsvall bara för att jag tyckte det var så väl investerad tid att få umgås med de här tjejerna. 

Jag har själv kämpat med min självkänsla och haft svårt att se hur jag kan passa in i sammanhang, och jag har många engagerade människor som funnits i mitt liv som sporrat mig att våga ta för mig, våga tro att jag kan. Så jag vet verkligen värdet av att bli sedd.

Våga synas och höras!

Utforska din röst: Din röst är unik och värdefull. Den bär med sig dina tankar, idéer och passioner. Genom att våga använda din röst kan du inspirera andra och påverka samhällsdebatten. Du har rätt att uttrycka dig och dela med dig av det du brinner för. Var inte rädd för att låta din röst höras!

Skapa en podcast: En podcast är en kraftfull plattform för att dela din berättelse och kommunicera med lyssnare över hela världen. Det behöver inte vara komplicerat att starta en podcast. Med hjälp av teknik och enkla verktyg kan du snabbt komma igång och producera innehåll som är meningsfullt för dig och din publik. Våga ta steget och skapa en plattform där du kan uttrycka dig och diskutera ämnen som ligger dig varmt om hjärtat.

Bygg en media-sida:. En media-sida kan fungera som en kanal där du kan publicera artiklar, recensioner, videor och annat innehåll som du tycker är viktigt. Genom att skapa en media-sida kan du nå ut till en bredare publik och få dina åsikter och perspektiv att höras. Låt inte rädslan för att inte bli lyssnad på hindra dig. Ge dig själv rätten att bli hörd och att påverka samhällsdialogen.

Lita på din förmåga och våga ta plats i den digitala värlen

Du har rätt att synas och höras. Lita på din förmåga och våga ta plats i den digitala världen. Starta en podcast, skapa en media-sida eller utforska andra sätt att kommunicera. Ditt perspektiv är viktigt och kan göra en verklig skillnad. Våga vara autentisk och uttrycka det som du tycker är viktigt. Unga människor som du har förmågan att forma framtiden och påverka samhället. Så ta steget, våga lita på dig själv och låt din röst bli hörd!

Här finner du några enkla produkter som lämpar sig bra att starta med!
Hör av dig till oss om du vill ha hjälp att komma igång!

Att göra korta "makeup" videos är en bra övning att våga tro på dig själv och att du kan. 

Att sälja sina begagnande kläder kan vara en väldig utmaning.
Oftast vet man inte vart man ska börja. Men börja med att välj en plats där det ser rent och snyggt ut. Investera i en ringlampa så att du får rätt belysning. Men även att telefonen sitter i en hållare så att bilderna blir "skakfria" och snygga. Bara kör igång.

Älskar du att laga mat och vill dela dina recept? 
Tänk på bakgrunden där du står och se till att det är en lugn miljö. Börja ta bilder eller skapa korta videos. Det kommer att bli roligare ju mer du testar och förändra miljön omkring dig tills du blir nöjd. Börja med enkla snabba recept, och ta snygga bilder på det färdiga resultatet.

Vår MediaPro är det perfekta startpaketet om du vill använda din smartphone. 

360° Media Pro

Related Posts

Hållbarhet 

Nov 06, 2023 Annbritt Lindberg

Compare products

{"one"=>"Select 2 or 3 items to compare", "other"=>"{{ count }} of 3 items selected"}

Select first item to compare

Select second item to compare

Select third item to compare

Compare