Skip to content
NEW COLLECTION!
NEW COLLECTION!

Ready to Run

W.A.S.A. Wireless blickar framåt

Hösten är här och vi samlar oss inför en spännande, dynamisk höst med ny utveckling och fulla produktkategorier.

W.A.S.A. Wireless har haft fullt upp i år, med lansering av nya produktkategorier, etablering i nya butikskedjor, och förvärvet av Jessica Simpsons märke för träningsprodukter. Samtidigt har vi arbetat för fullt bakom kulisserna för att utveckla och bygga framtidens W.A.S.A. Wireless. Nu när sommaren går mot sitt slut börjar det bli dags att ta nästa kliv framåt på banan och skörda frukterna av allt hårt arbete. 

Ny produktkategori: Lumi

Som vi tidigare rapporterat är W.A.S.A.'s eget märke PowerPal® nu komplett, i och med lanseringen av nya Lumi-serien. Lumi-produkter skapar en unik användarupplevelse för alla sorters underhållning och stämningsbelysning, med energisnåla produkter i klara färger. Flera av produkterna tillhör vår PowerPal® Smart Home-kollektion med Tuya-teknologi, vilket låter användaren enkelt kontrollera ljus och färg med röst-, app-, eller fjärrstyrning. 

Air Time Studio® uppdateras med det senaste

Även bästsäljarna från vårt varumärke Air Time Studio® har uppdaterats för att möta konsumenters krav på den senaste teknologin. Mikrofoner är skarpare, produkterna smartare, och förpackningarna har finslipats så att de nu innehåller all viktig information på ett lättåtkomligt sätt.

 W.A.S.A-teamet växer

Inget av det vi gör på W.A.S.A. hade varit möjligt utan våra medarbetare, och det är mycket tack vare dem som vi nu har kunnat lägga grunden för höstens satsningar. Teamet har utökats med flera nya medarbetare, framförallt inom marknadsföring, som inte bara arbetar för att stärka W.A.S.A.s varumärke utan även med att förbättra marknadsföringsmaterial och design för att hjälpa butikerna locka till sig kunder och knyta till sig lojala shoppare.

“Vi tror att förpackningar inte bara finns till för att skydda produkten innanför utan också är et utmärkt sätt att kommunicera till konsumenter vad produkten erbjuder och kan göra som varumärke. Därför ser vi till att våra förpackningars design och material står ut bland andra produkter och kan göra lojala konsumenter av strosande fönstershoppare.”

Giovanni Abarquez
Marketing Director

“Team W.A.S.A. värderar varje individs tid och engagemang. Därför arbetar vi organiserat för att tillgängliggöra det som behövs och samarbeta effektivt. Vi skräddarsyr varje detalj för bästa resultat, hela vägen från varulagret, via butiksskyltning, till support.”

Irene Otadoy
Operations Manager

Nästa steg för företaget blir att besöka IFA Berlin i september för att möta nya och existerande kunder och börja blicka utåt mot nya marknader i Europa. Tack vare Air Time Studio® och PowerPal®s fullskaliga kategorier och varumärkesregistreringar i hela Europa är nu alla pusselbitar på plats för att expandera och leverera. Vi ser på hösten med spänning och ser fram emot att hjälpa våra återförsäljare nå nya säljmål och erbjuda ännu bättre produkter till kunder runt om i Sverige och Europa.

För de senaste nyheterna från W.A.S.A. och tips om hur ni kan förbättra butiker för kunders upplevelse och möta deras behov, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vill du bli återförsäljare av någon av W.A.S.A.'s produktkategorier? Ta kontakt med sales@wasawireless.com.

Compare products

{"one"=>"Select 2 or 3 items to compare", "other"=>"{{ count }} of 3 items selected"}

Select first item to compare

Select second item to compare

Select third item to compare

Compare