Skip to content
NEW COLLECTION!
NEW COLLECTION!

Press Release PowerPal

Äntligen är PowerPal-familjen komplett - W.A.S.A. Wireless knyter ihop säcken med Lumi belysning

Produktkategorin PowerPal Home är en av grundpelarna i W.A.S.A. Wireless utbud, med kreativa belysningslösningar för moderna hem. Allt från programmerbara LED-lister till omåttligt populära nattlampor och fjärrstyrd belysningsdesign ryms i kategorin, samtliga med svenska förpackningar och information via QR-koder. Nu breddas sortimentet med Lumi, PowerPal Smart Home-produkter för atmosfärsbelysning och underhållning, och därmed är kategorin äntligen komplett. 

“PowerPals Home produkter har länge varit våra storsäljare,” säger Annbritt Lindberg, VD på W.A.S.A. Wireless. “I och med att vi lanserar Lumi har vi uppnått en oslagbar helhet i produktkategorin och kan utforma planogram som verkligen lockar kunder att drömma sig in i vad de kan åstadkomma hemma med hjälp av PowerPals produkter.”

Lumi-produkter bidrar till en förhöjd användarupplevelse för alla sorters underhållning och stämning. Belysningen är energisnål och drivs av PowerPal Smart Home tanken, vilket innebär att användare kan styra färg och belysning med röst, app, eller fjärrkontroll. Flera av produkterna går att synkronisera med ljud från film, TV, eller gaming för en upplevelse utöver det vanliga.

Fokus för PowerPals varumärke har alltid varit trendiga produkter, enkelheten och med den senaste teknologin, allt i en prisklass som passar många. Utmärkande är även varornas inbjudande förpackningar med tydlig text på svenska.

“Vårt samarbete med återförsäljare är absolut grundläggande för PowerPals framgångar,” fortsätter Annbritt Lindberg. “Vi gör allt för att försäljningen ska bli lyckad, vare sig det handlar om konkurrenskraftiga priser eller att hjälpa till med avdelningens design i butik för en attraktiv och inbjudande shoppingupplevelse.”

Lumi-serien lanseras 29/6 och därmed finns hela PowerPals kategori tillgänglig för inköp. Om du är intresserad av att bli återförsäljare av PowerPal-produkter, kontakta oss på sales@wasawireless.com

Svenska Förpackningar - Senaste Trenderna - Kompletta Produktkategorier PowerPal by W.A.S.A. Wireless

PowerPal Smart Home med Tuya Technology

• Röststyrd, handsfree-teknologi kompatibel med Alexa och Google Assistant
• Omedelbar koppling mellan ljud, ljus och intryck från skärm
• Precisionsstyrd mikrofon för fulländad synkronisering
• Stöder Android och iOS

Related Posts

Compare products

{"one"=>"Select 2 or 3 items to compare", "other"=>"{{ count }} of 3 items selected"}

Select first item to compare

Select second item to compare

Select third item to compare

Compare