Skip to content
NEW COLLECTION!
NEW COLLECTION!

Jag älskar den här serien, det är en av de mest användbara lampor jag någonsin haft i mitt hem.

Varje hem borde ha 2-3 st uppladdningsbara lampor

Det här är nog en av de kategorier som vi tagit fram som jag helt enkelt inte kan sluta skryta om.

Dessa bärbara uppladdningsbara lampor ligger så i tiden. Dels med  den transparenta stilen som passar in i varja hem, oavsett inredning.  Att duka ett vackert middagsbord med denna serie, blir verkligen en snackis runt bordet på grund av de vackra kristall-liknande mönster den ger.

De är också bärbara att ta med på ute-altanen, campingen, i husbilen och husvagnen. Perfekt att ladda upp och njuta av den sladdlösa belysningen vart helst man vill använda den. 

Under kvällen är det enkelt att justera ljusnivån och styrkan på lampan. Och väljer man att avsluta middagen ute på altanen så är det bara att bära med sig den.

Den lyser i upp till 12 timmar beroende på ljusstyrka, och så bara att ladda när det behövs.

Förr så tände jag ofta ljus på toaletten när vi hade gäster för att det skulle kännas mysigt, men nu använder jag den här istället och är trygg i att det är en vacker mysbelysning hela kvällen.

För hotell och restauranger

Energisnål och kostnadseffektiv

Underbart vacker i alla offentliga miljöer. 

Istället för att tända ljus på borden, med allt vad det innebär så laddas dessa lampor upp och lyser i upp till 12 timmar beroende på nivå och styrka. Med tre olika ljusstyrkor - Varm - Kall - Dagsljus, som dessutom kan dimmas till mysbelysning, och höjas för att kunna läsa en bok, så ges möjlighet att anpassa allt efter gästens behov.

Tryggt och säkert för personalen och ger en inbjudande mysig känsla. Rogivande med de vackra blommönstern som reflekteras på bord och bakgrund i hyllor.

Vi har laddningsstationer för upp till 20 st lampor att laddas samtidigt, vilket ger de allra största resaturanger och hotell en enkel och tillförlitlig belysningslösning.

Dessutom energisnålt och miljövänligt, för att inte tala om kostnadseffektivt.


I Husbil/husvagn på camping eller i sommarstugan.

Fördelar med uppladdningsbara lampor i husvagn, husbil eller på campingen:

Flexibla: Med uppladdningsbara bärbara lampor kan du flytta dem runt i fordonet/stugan efter behov. Du kan använda dem som läslampa i sovrummet, som arbetsbelysning i köket eller som mysbelysning på uteplatsen.

Energisnåla:Efter som de är uppladdningsbara behöver man inte byta batterierna hela tiden, vilket gör dem mer kostnadseffektiva och miljövänliga.

Enkla att ladda: Dessutom kan du använda dem utan att vara kopplad till elnätet, vilket är en fördel på camping eller står på en plats utan elanslutning. De är även enkla att ladda med en powerbank om man inte har tillgång till elnätet.

Säkra: Säkerheten är viktig och uppladdningsbara lampor är utformade för att vara säkra att använda inomhus och utomhus. De har en låg värmeutveckling, vilket minskar risken för brand.De är lätta att placera då man inte behöver tänka på var eluttagen finns.

PowerPal Home

Svenska förpackningar - Senaste trenderna - full kategori

PEARL

DIAMOND

ONYX

FROSE

DAHLIA

FÖRPACKNING

ROSE

I BUTIK

Kontakta mig

Vill du ta en kopp kaffe över ett videomöte och prata trender, nya kategorier, kampanjer så finns jag med glädje tillhands. Med snart 30 års erfarenhet att tillverka och sälja OEM produkter till några av världens största butikskedjor så delar jag gärna med mig av det jag kan.

Compare products

{"one"=>"Select 2 or 3 items to compare", "other"=>"{{ count }} of 3 items selected"}

Select first item to compare

Select second item to compare

Select third item to compare

Compare