Skip to content
NEW COLLECTION!
NEW COLLECTION!

EKO Stormarknad storsatsar
på W.A.S.A.-produkter

Ny butik öppnat i Linköping 23 mars 2022

Det nya året har börjat med raketfart för W.A.S.A. Wireless. Genom nytt samarbete med EKO Stormarknad har vi i februari lanserat alla våra produkter i EKO Stormarknads butiker. Även nyöppnade butiken i Linköping har fått en helt egen W.A.S.A.-avdelning. EKO har länge erbjudit shoppare runt om i Sverige inspirerande vardagsprodukter från kända märken till förmånliga priser. 

Jessica Simpson träningsprodukter och storsäljare i elektronik på hyllorna 

Bland utbudet återfinns klassiska storsäljare som PowerPals LED ljusstrips och projektornattlampor. Märket AirTimes elektronikprodukter för vloggande, podcastinspelningar, videomöten och att bli viral i sociala medier finns självklart på plats.

Lika spännande är W.A.S.A.s nya linje med träningsprodukter från Jessica Simpson. Här hittar kunder trendriktiga yogamattor, hantlar, träningskit och annat man kan behöva för ett hälsosammare 2022. Träningsprodukterna från Jessica Simpson är nya i W.A.S.A.s sortiment och har redan visat sig vara oerhört populära bland konsumenter som vill träna med stil.

W.A.S.A. på plats i butik 

W.A.S.A. Wireless VD, Annbritt Lindberg, var på plats när Linköpingsbutiken inreddes och hyllorna fylldes med inspirerande varor för hem och hälsa. Butiken i Linköping är helt ny och öppnades 23 mars. På VIP-inbjudan dagen innan fick leverantörer äntligen möjlighet att se butiken i sin helhet.

“Det här varumärkena är ju våra hjärtebarn så det känns viktigt för mig att vara med och utforma avdelningen och se till att det blir så bra som möjligt,” säger Annbritt.

Det har varit mycket att stå i och göra i ordning för att allt ska vara redo. EKO Stormarknad är en av Sveriges största - och äldsta - stormarknader. Med 10 butiker i landet och 1 miljard kronor i omsättning är det den perfekta miljön för W.A.S.A. att nå fler shoppare med produkter av hög kvalitet.

“Vi ser fram emot att finnas i ytterligare EKO-butiker som öppnar under året och ge fler kunder chansen att hitta roliga och användbara produkter till priser som passar många,” fortsätter Annbritt. 

 Under 2022 kommer det öppna två nya EKO-butiker där W.A.S.A. självklart kommer finnas med. Sortimentet blir liknande, med produkter från PowerPal, AirTime och Jessica Simpson för att anpassa efter säsong och efterfrågan. Innan året är slut kommer W.A.S.A.s produkter därmed finnas i tio av landets EKO-butiker.

“Vi vill få in en riktig W.A.S.A.-känsla på EKO och tror att vi passar den etablerade och unika stilen i deras varuhus,” säger Annbritt. “Det ska vara inspirerande och glädjefyllt för kunder att gå in på vår avdelning. Vi ser fram emot ett utvecklande år där vi sätter vårt unika fotavtryck på EKO-butiker i hela Sverige.”

Är du återförsäljare och intresserad av att sälja produkter från AirTime, PowerPal, eller Jessica Simpson i dina butiker?
Kontakta sales@wasawireless.com

Compare products

{"one"=>"Select 2 or 3 items to compare", "other"=>"{{ count }} of 3 items selected"}

Select first item to compare

Select second item to compare

Select third item to compare

Compare